Warning: Use of undefined constant ‘CONCATENATE_SCRIPTS’ - assumed '‘CONCATENATE_SCRIPTS’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 94 Warning: Use of undefined constant ‘SCRIPT_DEBUG’ - assumed '‘SCRIPT_DEBUG’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 95 Decoratie – steen/cement | Penny's Lane

Ik werk graag met materialen die ik moet bewerken om mijn decoratie te maken. Het is heel fijn om mijn handen vuil te maken en het geeft ook mooie resultaten. Cement, beton, gips of klei zijn leuke materialen om decoratie mee te creëren. En het is mooi meegenomen dat alle items die je maakt uniek zijn. Je kan nooit 2x identiek hetzelfde maken. En dat zorgt ervoor dat deze decoratie zo authentiek is.

Ik heb nog een heleboel ideeën maar momenteel zitten vaasjes en theelichthoudertjes in cement en beelden uit klei al in het gamma. Daarnaast zijn er ook nog de quotes op steen. Stoer maar ook een beetje speels. Ik werk steeds met een kleine oplage zodat je zeker kan zijn dat niet iedereen deze decoratie in huis heeft. Bestellen kan via het contactformulier. Wil je iets gelijkaardigs maar toch anders? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Quotes op steen

Quotes op steen

9,5 x 9,5 cm

Quotes op steen

Quotes op steen

14 x 14 cm

Quotes op steen

Quotes op steen

6 x 19,5 cm

Abstracte beelden

Abstracte beelden

Beeldjes uit klei op een stevige stenen voet.

Theelichthouders

Theelichthouders

Theelichthoudertjes uit cement. Verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en kleuren.

Vaasjes uit cement

Vaasjes uit cement

Handgemaakte vaasjes uit cement.