Warning: Use of undefined constant ‘CONCATENATE_SCRIPTS’ - assumed '‘CONCATENATE_SCRIPTS’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 94 Warning: Use of undefined constant ‘SCRIPT_DEBUG’ - assumed '‘SCRIPT_DEBUG’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 95 Decoratie | Penny's Lane

I make stuff because I get sad if I don’t

 

Decoratie is het makkelijkste middel om je interieur in een mum van tijd een nieuwe uitstraling te geven. Je kan het makkelijk verplaatsen en vervangen en het hoeft ook geen fortuin te kosten.

Soms is het moeilijk om in het ruime aanbod decoratie je gading te vinden. En soms bestaat de decoratie gewoonweg niet in de uitvoering die jij in gedachten hebt.

Dat was ook mijn probleem. Eenmaal in de winkel was er altijd wel iets mis met de spullen. Te groot, te breed, verkeerde kleur,… Tot ik plots bedacht dat ik mijn eigen decoratie kon maken. Zo maakte ik twee poefs voor in onze woonkamer, een klokje voor in ons bureau, tafeldecoratie,… De reacties waren positief en zelf waren we ook heel tevreden met het resultaat. Al snel kreeg ik de vraag of ik deze decoratie ook voor anderen kon maken. Uiteraard!

Decoratie - posters

Decoratie - posters

Weg met die kale muren! Een sfeervolle foto of een leuke ingekaderde poster passen in elk interieur.

Decoratie - steen/cement

Decoratie - steen/cement

Stoere, 'steengoede' decoratie!

Decoratie - textiel

Decoratie - textiel

Decoratie met stof in de hoofdrol. Kussens, plaids, opbergmanden,...

Decoratie - overig

Decoratie - overig

Ook je tafels, kasten en rekken mogen mooi aangekleed worden. Laat je persoonlijkheid spreken en kies voor decoratie die je interieur helemaal af maakt.

Decoratie - koopjeshoek

Decoratie - koopjeshoek

Sla je slag! Op deze pagina zijn er koopjes te doen.