Warning: Use of undefined constant ‘CONCATENATE_SCRIPTS’ - assumed '‘CONCATENATE_SCRIPTS’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 94 Warning: Use of undefined constant ‘SCRIPT_DEBUG’ - assumed '‘SCRIPT_DEBUG’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/0/9/pennyslane.be/httpd.www/wp-config.php on line 95 Interieurvormgeving | Penny's Lane

Omdat stylen goedkoper is dan verhuizen.

 

 

 

Waarom interieurvormgeving?

Interieurvormgeving is hét middel bij uitstek om van je huis een thuis te maken. Aan de hand van plannen, 3D-simulaties, moodborden en een dossier met materiaal- en kleurkeuzes wordt je interieur helemaal opnieuw ingericht, ingedeeld en aangekleed. Als er klussen (schilderwerken, vloeren, behangen, schrijnwerkerij,…) uitgevoerd moeten worden die je zelf niet durft aan te pakken, dan kan Penny’s Lane vakmensen voorstellen en indien gewenst ook toezien op de uitvoering van de werken.

 

Iets minder ingrijpend is interieurstyling. Daarbij vertrek ik van de bestaande indeling van een woning of ruimte en ga ik eerder meubels en/of decoratie verplaatsen, wegnemen, vervangen of toevoegen. Ik geef ook advies omtrent raamdecoratie, kleurgebruik en verlichting. Interieurstyling gebeurt doorgaans ter plekke en op een halve dag.

 

Wie het allemaal niet zo goed ziet zitten, kan terugvallen op interieurcoaching. Daarbij ga ik stap voor stap met alle bewoners op zoek naar een gemeenschappelijke stijl waar iedereen zich goed bij voelt. Daar hoort uiteraard het nodige advies bij (indeling, inrichting, kleurgebruik, verlichting, decoratie, wanddecoratie, raamdecoratie, materiaalgebruik,…). Interieurcoaching is ideaal bij nieuwbouw of bij grondige verbouwingen. Maar ook wie toe is aan een nieuw interieur en zijn/haar persoonlijke stijl wil ontdekken, kan beroep doen op Penny’s Lane als interieurcoach.

 

Is je interieur wel ok maar mist het een finishing touch? Wil je graag enkele mooie stukken toevoegen aan je interieur maar heb je geen zin om verschillende winkels af te schuimen? Dan is een decoratiepakket iets voor jou! Nadat we jouw stijl precies bepaald hebben en ik weet met welke kleuren je wil werken in je interieur, stel ik – binnen een vooraf afgesproken budget – een decoratiepakket voor je samen. Geen gedoe, maar wel decoratie waarmee je interieur gezien mag worden. Ben je net als ik op zoek naar meer originele decoratie, bekijk dan zeker eens de handgemaakte, authentieke decoratie van Penny’s Lane. Eigen ontwerpen voor wie op zoek is naar dat ietsje meer.

 

Aanbod Penny’s Lane

Bekijk hieronder meer in detail wat Penny’s Lane voor jou en je interieur kan doen:

  1.  Penny’s online advies: je wil snel geholpen worden met 1 of meerdere kamers in je huis. Stuur dan een mail met je vraag met minimum vijf foto’s van de ruimte naar evy@pennyslane.be en je krijgt heel eenvoudig een mail terug met allerlei advies en tips op maat. Penny’s online advies is er voor 45 euro voor 1 ruimte. Elke bijkomende ruimte kost maar 25 euro extra.
  2. Penny’s interieurstyling: tijdens een 2u durend bezoek, kom ik bij je thuis stylingadvies geven. Ik breng wat materiaal mee (moodborden, kleurenwaaier, interieurboeken en -magazines,…) en geef ter plekke tips voor de inrichting van je interieur. Daarbij worden de plaatsing van de meubels, kleurgebruik, aankleding van wanden en ramen, decoratie,… zeker niet vergeten. Achteraf krijg je per mail de tips nog eens mooi op een rijtje. Per bezoek kunnen we zo toch wel 2 ruimtes aanpakken (bv. woonkamer + eetkamer, hal + slaapkamer, bureau + kinderkamer,…). Penny’s interieurstyling kost per bezoek (inclusief mail met tips, exclusief verplaatsingskosten) 90 euro.
  3. Penny’s interieuradvies: je bent niet helemaal zeker over de aankleding van je interieur. Dan doen we de intake telefonisch of per mail zodat ik mij een goed beeld kan vormen van het probleem. Je bezorgt voldoende foto’s en afmetingen van de ruimte waarop het 2D-plan of de 3D-visualisatie gebaseerd kan worden. Daarnaast krijg je een schriftelijk rapport waarin het ontwerp wordt toegelicht en uitgebreid advies gegeven wordt over kleurgebruik, materialen, aankleding en waarin voldoende tips staan om het ontwerp te (laten) realiseren. Penny’s interieuradvies is er al voor 125 euro voor 1 ruimte. Elke bijkomende ruimte kost slechts 85 euro extra. Voor een kleine meerprijs kom ik het ontwerp en het rapport bij je thuis mondeling toelichten.
  4. Penny’s interieurontwerp: je wil je interieur een grondige facelift geven en overweegt de nodige opfrissingswerken te doen. Dan doen we hetzelfde als bij Penny’s interieuradvies maar krijg je bovenop het schriftelijke rapport, ook een gepersonaliseerd moodbord, een 2D-plan én een 3D-visualisatie. Indien gewenst kan ik ook vakmannen aanraden en/of de werken opvolgen. Penny’s interieurontwerp is er al voor 190 euro per ruimte, voor 360 euro voor 1 verdieping of 700 euro voor de hele woning.

 

Enkel decoreren?

Gaat interieurvormgeving een stapje te ver? Wil je enkel mooie, passende decoratie voor je woning? Neem contact op met Penny’s Lane en vertel welke stijl je leuk vindt en voor welke ruimtes je op zoek bent naar decoratie. Je kan zelf het budget bepalen en Penny’s Lane het werk laten doen. Penny’s Lane kent de trends en weet perfect in welke winkels de juiste decoratie te vinden is. Je hebt je eigen personal shopper al voor 35 euro (excl. zelf te bepalen decoratiebudget). Hieronder een aantal voorbeelden van decoratiepakketten. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen bij de handgemaakte decoratie van Penny’s Lane zelf en bestellen via het contactformulier.

 

Decoratiepakket

Decoratiepakket

Een voorbeeld van wat een decoratiepakket kan bevatten.

Decoratiepakket

Decoratiepakket

Voor elke interieurstijl kan een pakket samengesteld worden.

Decoratiepakket voor de kinderkamer

Decoratiepakket voor de kinderkamer

Ook voor de kinderkamer kan je Penny's Lane de shopping laten doen.